Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g9325g15852kcal1864.9g0g932.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 420g293kcal5.2g47.4g5.2g16.3g
Mustapippuri 56g157kcal6.1g21.4g1.8g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g32602kcal3752.4g137.6g1878.8g62.2g
Valittu annoskoko9800g16301kcal1876.2g68.8g939.4g31.1g
Annoskoko puolitettuna4900g8151kcal938.1g34.4g469.7g15.6g
Arvot/100g100g166kcal19.1g0.7g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326752