BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)8000g15200kcal1200g64g1120g0g
Tomaattipyree, Pirkka800g656kcal27.2g152g8g8g
Soijakastike 560g338kcal29g53.2g0.4g0g
Hunaja 320g1057kcal1.6g258.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19616g34768kcal2535.8g1097.4g2258.4g21.4g
Valittu annoskoko9808g17384kcal1267.9g548.7g1129.2g10.7g
Annoskoko puolitettuna4904g8692kcal634g274.4g564.6g5.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811