Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi541g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g90g27kcal0.9g4.8g0.3g2.2g
Herne 90g62kcal4.6g8.4g0.4g2.8g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g180g135kcal7.4g22.5g1.4g0g
Sipuli 54g16kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Persilja 25g6.9kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g495kcal27.8g77.2g4.6g15.8g
Valittu annoskoko981g247kcal13.9g38.6g2.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna491g124kcal7g19.3g1.2g4g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436