Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g100g180kcal7.4g4g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras202g705kcal27.2g132.2g5.8g12.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g5g33kcal0g0g3.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu15g39kcal4.6g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1963g2857kcal156g278.2g119.6g26.2g
Valittu annoskoko982g1429kcal78g139.1g59.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna491g714kcal39g69.6g29.9g6.6g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978