Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4000g1200kcal40g160g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Valkosipuli 560g607kcal44.2g91.3g3.4g11.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1910kcal0g0g216g0g
Flora culinesse240g1776kcal0g0g196.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1600g1440kcal16g96g112g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19632g15625kcal261.2g1038.6g1093.2g183.6g
Valittu annoskoko9816g7813kcal130.6g519.3g546.6g91.8g
Annoskoko puolitettuna4908g3906kcal65.3g259.7g273.3g45.9g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026