TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6000g1218kcal36g228g18g84g
Paprika punainen 2000g585kcal18.8g90g8g38g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Lihaliemi laimennettu 1600g303kcal0g48g9.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19636g7198kcal118.4g750.2g395.8g247g
Valittu annoskoko9818g3599kcal59.2g375.1g197.9g123.5g
Annoskoko puolitettuna4909g1800kcal29.6g187.6g99g61.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099