Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g250g105kcal0g23.5g0.3g6.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala9g26kcal1.8g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 111g246kcal19.5g0g18.9g0g
Sipuli 28g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g772kcal43.2g50.6g42.2g13.6g
Valittu annoskoko983g386kcal21.6g25.3g21.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna491g193kcal10.8g12.7g10.6g3.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511