TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6004g1219kcal36g228.1g18g84.1g
Paprika punainen 2001g586kcal18.8g90.1g8g38g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Rypsiöljy 162g1434kcal0g0g162.1g0g
Lihaliemi laimennettu 1601g303kcal0g48g9.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g7203kcal118.4g750.6g396g247.2g
Valittu annoskoko9824g3601kcal59.2g375.3g198g123.6g
Annoskoko puolitettuna4912g1801kcal29.6g187.7g99g61.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099