Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 4198g6410kcal810.2g0g352.6g0g
Lanttu 933g269kcal9.3g42.9g2.8g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g840g235kcal5g50g1.7g21g
Punaviini 700g493kcal2.2g1.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 373g181kcal4.4g35.4g0.7g5.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g746g202kcal9.7g35.8g1.5g12.7g
Lihaliemikuutio Maggi103g287kcal9.2g7.2g23.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1866g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19656g16308kcal1711g368.2g766.6g116g
Valittu annoskoko9828g8154kcal855.5g184.1g383.3g58g
Annoskoko puolitettuna4914g4077kcal427.8g92.1g191.7g29g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260