Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1127g1240kcal33.8g36.1g112.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1758g967kcal29.9g116g42.2g21.1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g1262g3787kcal107.3g681.6g56.8g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3607g6059kcal721.3g0g360.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g90g153kcal5g14.5g8.4g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g90g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio541g1569kcal140.7g0g113.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1353g3855kcal419.3g0g229.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19656g35283kcal2914.8g1701.6g1848.8g42.2g
Valittu annoskoko9828g17641kcal1457.4g850.8g924.4g21.1g
Annoskoko puolitettuna4914g8821kcal728.7g425.4g462.2g10.6g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364