Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 4685g1373kcal47.8g218.8g14.5g85.7g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1081g327kcal13.5g51.9g2.2g18.4g
Kananmuna kuoreton 360g514kcal45g1.1g36.9g0g
Ruokasuola jodioitu 25g0.6kcal0.2g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 433g1288kcal80.3g10.8g103.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 1442g3192kcal252.3g0g245.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19656g13389kcal878.2g565.2g805g208.2g
Valittu annoskoko9828g6695kcal439.1g282.6g402.5g104.1g
Annoskoko puolitettuna4914g3347kcal219.6g141.3g201.3g52.1g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946