Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Nauris 135g37kcal1.3g5.7g0.4g2.6g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Fenkoli, annos 100g92g28kcal1.1g6.7g0.2g2.8g
Chili paprika punainen3.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu14g12kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.3g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)9g7.4kcal0.9g1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%99g109kcal2.7g2.7g9.9g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)214g240kcal49.3g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g1079kcal115.4g54g43.4g16.8g
Valittu annoskoko984g540kcal57.7g27g21.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna492g270kcal28.9g13.5g10.9g4.2g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205266