Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)250g50kcal1.5g8.7g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g557kcal12.2g62.4g23.4g11.2g
Valittu annoskoko984g279kcal6.1g31.2g11.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna492g139kcal3.1g15.6g5.9g2.8g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181