Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4000g1535kcal40g276g8g100g
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Kurkku 2000g219kcal11.2g28g2g14g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1600g1040kcal52.8g72g62.4g0g
Ruohosipuli, tuore240g65kcal3.4g9.1g1.4g2.6g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g6973kcal223.6g1010.2g157.2g291.6g
Valittu annoskoko9840g3487kcal111.8g505.1g78.6g145.8g
Annoskoko puolitettuna4920g1743kcal55.9g252.6g39.3g72.9g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593