Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3600g2448kcal54g529.2g7.2g28.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Palsternakka 2000g1272kcal10g236g8g90g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g12752kcal313.4g2027g302.8g345.2g
Valittu annoskoko9840g6376kcal156.7g1013.5g151.4g172.6g
Annoskoko puolitettuna4920g3188kcal78.4g506.8g75.7g86.3g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641