Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g6000g3480kcal450g300g54g6g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g600g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 840g356kcal82.4g3.4g0.8g0g
Vadelma 2400g986kcal24g98.4g19.2g88.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g9644kcal1112.8g803.6g148g189.6g
Valittu annoskoko9840g4822kcal556.4g401.8g74g94.8g
Annoskoko puolitettuna4920g2411kcal278.2g200.9g37g47.4g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231