Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7000g1264kcal39.2g175g28g49g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2500g500kcal15g87.5g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Mustapippuri, annos 1g20g46kcal2.2g7.7g0.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g200g191kcal2.2g36.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g5574kcal122.8g626g235.4g112.8g
Valittu annoskoko9840g2787kcal61.4g313g117.7g56.4g
Annoskoko puolitettuna4920g1394kcal30.7g156.5g58.9g28.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181