Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g4000g3080kcal92g20g292g0g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4000g3400kcal40g140g280g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Margariini, flora kevyt 40 160g602kcal0.3g8.5g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g15118kcal309.6g504.2g1279g62.8g
Valittu annoskoko9856g7559kcal154.8g252.1g639.5g31.4g
Annoskoko puolitettuna4928g3780kcal77.4g126.1g319.8g15.7g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147