Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g6400g11110kcal428.8g2080g89.6g192g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g256g550kcal35.3g55g21.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g3200g6912kcal790.4g0g416g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g37146kcal2509g4270g1053.6g384g
Valittu annoskoko9856g18573kcal1254.5g2135g526.8g192g
Annoskoko puolitettuna4928g9286kcal627.3g1067.5g263.4g96g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943