Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)747g202kcal9.7g35.9g1.5g12.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6537g10852kcal1242g0g653.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g126kcal6.1g0.8g11.1g0.1g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g560g779kcal70g1.7g54.9g0g
Korppujauho 280g1026kcal29.4g209.8g2.9g14.8g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma747g897kcal23.9g33.6g74.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g27761kcal2762.2g563.6g1597.6g55.2g
Valittu annoskoko9856g13881kcal1381.1g281.8g798.8g27.6g
Annoskoko puolitettuna4928g6940kcal690.6g140.9g399.4g13.8g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726