Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6720g9586kcal840g20.2g688.8g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g2496g8362kcal574.1g0g673.9g0g
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g45181kcal2843.4g45.6g3766g0g
Valittu annoskoko9856g22590kcal1421.7g22.8g1883g0g
Annoskoko puolitettuna4928g11295kcal710.9g11.4g941.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521