Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4016g1205kcal40.2g160.7g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1607g450kcal9.6g95.6g3.2g40.2g
Sipuli (kuorittu)1607g434kcal20.9g77.1g3.2g27.3g
Valkosipuli 562g609kcal44.4g91.7g3.4g11.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 217g1918kcal0g0g216.9g0g
Flora culinesse241g1783kcal0g0g197.6g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g1607g1446kcal16.1g96.4g112.5g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g15689kcal262.4g1043g1097.6g184.4g
Valittu annoskoko9856g7845kcal131.2g521.5g548.8g92.2g
Annoskoko puolitettuna4928g3922kcal65.6g260.8g274.4g46.1g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026