Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 4666g15275kcal384.9g3004.6g93.3g354.6g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Vesi4666g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g455g1638kcal59.1g318.4g9.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g33825kcal888g6646g205.8g742.8g
Valittu annoskoko9856g16913kcal444g3323g102.9g371.4g
Annoskoko puolitettuna4928g8456kcal222g1661.5g51.5g185.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.7g1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425