Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 267g93kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g100g14kcal1.9g0.4g0.5g0g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g67g113kcal1.3g3.5g10g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1972g452kcal31.6g20.2g22.6g14g
Valittu annoskoko986g226kcal15.8g10.1g11.3g7g
Annoskoko puolitettuna493g113kcal7.9g5.1g5.7g3.5g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026