Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 5993g5006kcal76.1g256.5g381.7g132.4g
Jauheliha, sika-nauta 2397g5308kcal419.5g0g407.5g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Kananmuna 50g(kpl)599g755kcal65.9g1.8g53.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g47.9g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g25481kcal1161.8g612.8g1996g289.8g
Valittu annoskoko9864g12740kcal580.9g306.4g998g144.9g
Annoskoko puolitettuna4932g6370kcal290.5g153.2g499g72.5g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064