Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g560g414kcal25.2g72.2g1.1g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 960g289kcal9g49g1.9g19.2g
Paprika punainen 960g281kcal9g43.2g3.8g18.2g
Sipuli (kuorittu)880g238kcal11.4g42.2g1.8g15g
Valkosipuli 400g433kcal31.6g65.2g2.4g8.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Herkkusieni säilyke 800g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g14740kcal1446.4g567.6g703.6g173g
Valittu annoskoko9864g7370kcal723.2g283.8g351.8g86.5g
Annoskoko puolitettuna4932g3685kcal361.6g141.9g175.9g43.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437