Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli kuivattu 3.9g11kcal0.4g1.4g0.1g1.4g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g6.6g10kcal0.4g1.9g0.1g0g
Mustapippuri 2.8g8kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Makaroni, keitetty, suolaton 175g172kcal5.4g34.9g0.6g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g175g298kcal4.4g10.5g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g1648kcal90.2g101g93.8g8g
Valittu annoskoko987g824kcal45.1g50.5g46.9g4g
Annoskoko puolitettuna494g412kcal22.6g25.3g23.5g2g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659