Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g242g399kcal48.3g0g24.2g0g
Voi 6.7g49kcal0.1g0g5.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)112g394kcal18g72g2.9g6.7g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen8.4g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g96g105kcal7.6g13.4g1g7.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g73g183kcal13.9g0g16.1g0g
Korppujauho 8.4g31kcal0.9g6.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1975g2513kcal185.2g211.8g103.2g36.6g
Valittu annoskoko988g1257kcal92.6g105.9g51.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna494g628kcal46.3g53g25.8g9.2g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485