Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali534g113kcal6.4g18.2g1.1g11.2g
Hirvenjauheliha oma saalis287g322kcal63.2g0g8.6g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g94g262kcal16.8g0.5g21.5g0g
Sipuli, paistettu 67g68kcal0.9g3.2g5.5g1.1g
Voi 6.7g48kcal0.1g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g1624kcal174.8g43.8g84.2g24.6g
Valittu annoskoko988g812kcal87.4g21.9g42.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna494g406kcal43.7g11g21.1g6.2g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508