Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5760g1613kcal63.4g276.5g23g172.8g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2400g4560kcal360g0g360g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g640g480kcal115.2g3.2g6.4g0g
Auringonkukkaöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g15921kcal1097.2g649.4g1018.8g357.6g
Valittu annoskoko9880g7960kcal548.6g324.7g509.4g178.8g
Annoskoko puolitettuna4940g3980kcal274.3g162.4g254.7g89.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789