Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g4013g3090kcal92.3g20.1g292.9g0g
Sipuli (kuorittu)1605g433kcal20.9g77g3.2g27.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4013g3411kcal40.1g140.5g280.9g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g46kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Margariini, flora kevyt 40 161g604kcal0.3g8.5g64.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g15167kcal310.6g505.8g1283g63g
Valittu annoskoko9888g7584kcal155.3g252.9g641.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna4944g3792kcal77.7g126.5g320.8g15.8g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147