Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3208g5325kcal609.5g0g320.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g561g415kcal25.3g72.4g1.1g0g
Vesi2005g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 962g290kcal9g49.1g1.9g19.2g
Paprika punainen 962g282kcal9g43.3g3.8g18.3g
Sipuli (kuorittu)882g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Valkosipuli 401g434kcal31.7g65.4g2.4g8.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g201kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Herkkusieni säilyke 802g136kcal16.8g1.6g2.4g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g14776kcal1450g569g705.2g173.2g
Valittu annoskoko9888g7388kcal725g284.5g352.6g86.6g
Annoskoko puolitettuna4944g3694kcal362.5g142.3g176.3g43.3g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437