Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 603g197kcal3.7g33.5g1.2g15.4g
Sipuli 294g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g27g94kcal4.8g11.8g5.9g2.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5336g1868kcal85.4g368.2g5.3g74.7g
Vesi, vesijohtovesi 2668g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 59g191kcal5.3g8.2g15.3g0.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 27g75kcal2.9g10.2g0.9g7.1g
Sokeri 27g108kcal0g26.7g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g800g1345kcal69.6g32g112.1g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.2kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g7989kcal354.4g1016.6g283.4g214.2g
Valittu annoskoko9888g3994kcal177.2g508.3g141.7g107.1g
Annoskoko puolitettuna4944g1997kcal88.6g254.2g70.9g53.6g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219