Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3433g3858kcal725.5g0g103g0g
Lanttu 2060g594kcal20.6g94.8g6.2g37.1g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Valkosipuli 137g149kcal10.8g22.4g0.8g2.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 961g2175kcal153.8g4.8g173g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2747g4395kcal74.2g74.2g412g0g
Sinappi 69g90kcal3g9.7g4.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19776g22813kcal1987.8g458g1400.2g98.8g
Valittu annoskoko9888g11406kcal993.9g229g700.1g49.4g
Annoskoko puolitettuna4944g5703kcal497g114.5g350.1g24.7g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085