Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g357kcal8.2g58g9.2g2.6g
Valittu annoskoko99g179kcal4.1g29g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g89kcal2.1g14.5g2.3g0.7g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068