Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g340kcal16.6g5g28.2g1.6g
Valittu annoskoko99g170kcal8.3g2.5g14.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g85kcal4.2g1.3g7.1g0.4g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530