Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 30g7.2kcal0.5g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl17g5kcal0.8g0.3g0g0.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g4.2g4.2kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kadett juustoraaste (Arla)10g23kcal2.9g0.2g1.2g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g17g10kcal0.5g1.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g110kcal11.2g7g3.6g2.8g
Valittu annoskoko99g55kcal5.6g3.5g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna50g28kcal2.8g1.8g0.9g0.7g
Arvot/100g100g56kcal5.7g3.5g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089