BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Broilerin nahaton rintafilee50g52kcal11.5g0g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni25g33kcal0.8g0.5g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g202kcal25g2.4g11g0.4g
Valittu annoskoko99g101kcal12.5g1.2g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g51kcal6.3g0.6g2.8g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517