Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g20g10kcal0.2g2.4g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g21g14kcal2.3g0.9g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.3g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.3g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g473kcal12g48.8g25.8g1.2g
Valittu annoskoko99g237kcal6g24.4g12.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna50g118kcal3g12.2g6.5g0.3g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.7g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508