Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Merilohifile, norja78g130kcal13g0g8.6g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g20g29kcal0.6g0.9g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g339kcal27.2g1.8g25g0g
Valittu annoskoko99g170kcal13.6g0.9g12.5g0g
Annoskoko puolitettuna50g85kcal6.8g0.5g6.3g0g
Arvot/100g100g171kcal13.7g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497