Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 15g48kcal3.7g6.9g0.3g1.3g
Viinietikka 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g120kcal8g18g0.8g4g
Valittu annoskoko99g60kcal4g9g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna50g30kcal2g4.5g0.2g1g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954