Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Tomaatti 34g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g9g18kcal2.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g86kcal6.2g7.6g3g1g
Valittu annoskoko99g43kcal3.1g3.8g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g22kcal1.6g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545