Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.4kcal0.2g0.7g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow28g5.6kcal0.3g1g0.1g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%26g45kcal5.3g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g137kcal12g6.2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko99g68kcal6g3.1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna50g34kcal3g1.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6g3.1g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541