Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g18g23kcal0.6g0.8g0.4g0.6g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g20g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%8.8g7.9kcal0.4g0.7g0.4g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio18g11kcal2.3g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g6.3g22kcal0.8g4.2g0.1g0.5g
Polar 15% juustoraaste (150g)4.4g11kcal1.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g170kcal12.6g13.8g4g3g
Valittu annoskoko99g85kcal6.3g6.9g2g1.5g
Annoskoko puolitettuna50g43kcal3.2g3.5g1g0.8g
Arvot/100g100g86kcal6.3g6.9g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563