Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g79g113kcal17.3g0g4.7g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola8.8g14kcal0.7g0.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g8.8g30kcal1.2g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g316kcal38.4g1g17g0.2g
Valittu annoskoko99g158kcal19.2g0.5g8.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna50g79kcal9.6g0.3g4.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.3g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955