Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton22g24kcal4.9g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 11g19kcal0.8g0.3g1.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Oliiviöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g209kcal15.4g3.4g14.2g2.6g
Valittu annoskoko99g104kcal7.7g1.7g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna50g52kcal3.9g0.9g3.6g0.7g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315