Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g27g96kcal3.6g19g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)27g25kcal4.5g0.4g0.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g22g19kcal0.3g1g1.5g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g33kcal2.5g0g2.5g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g399kcal22.2g42g15.6g2.4g
Valittu annoskoko99g200kcal11.1g21g7.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna50g100kcal5.6g10.5g3.9g0.6g
Arvot/100g100g201kcal11.2g21.2g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686