Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)10g27kcal3g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g19g12kcal2.4g0.4g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk31g31kcal7.2g0g0.2g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g22g42kcal2.4g5.9g0.9g3.1g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g6.2g22kcal0g0.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g300kcal32.8g13g13g6.2g
Valittu annoskoko99g150kcal16.4g6.5g6.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna50g75kcal8.2g3.3g3.3g1.6g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259