Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.6g10kcal0g0g1.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.3kcal1.1g0.6g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g5.2g4.2kcal1g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Oltermanni 17%11g29kcal3.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g251kcal17.8g24.4g8.8g1g
Valittu annoskoko100g126kcal8.9g12.2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna50g63kcal4.5g6.1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g12.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339