Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 63g22kcal0.1g4.4g0.1g1.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.4g53kcal0g0g5.9g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g12g46kcal0g11.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaurahiutaleita(lidl)7.8g27kcal1.1g4.4g0.5g0.8g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g3.9g24kcal1g0.5g2g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana199g380kcal5.4g48.8g17.2g5.2g
Valittu annoskoko99g190kcal2.7g24.4g8.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna50g95kcal1.4g12.2g4.3g1.3g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.6g8.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258